First Camp Sverige AB

First Camp är Sveriges ledande campingkedja som erbjuder upplevelser och gemenskap i vacker naturmiljö. First Camp finns på 16 destinationer från Malmö i söder till Luleå i norr. Kedjan har även en destination i Danmark. First Camp har årligen över en miljon gästnätter fördelade på cirka 850 stugor och mer än 5 500 campingtomter. Kedjan var även först med att lansera franchise-koncept för campingar.

 

När en av kedjans större campingar tillfälligt stod utan chef och det fanns behov av en interimistisk chef gick uppdraget till Albatross 88 Organisationskonsulter.

 

Vårt uppdrag:

Uppdraget vi fick var att leda verksamheten på campingen under den ordinarie chefens frånvaro. I uppdraget låg också att förbättra de lokala rutinerna, säkra kvaliteten och säkerställa att destinationens produkt, aktiviteter och upplevelser mötte gästernas behov, krav och önskemål.

 

Jörn Holmgren har med sitt ledarskap och förmåga att strukturera verksamheten lyft kvalitén för våra gäster och arbetsmiljön för våra medarbetare. Vi kan ge honom våra allra bästa rekommendationer för liknande uppdrag.

 

Unni Åström

CEO

First Camp Sverige AB